1. Home
  2.  » 
  3. Nieuwbouw
  4.  » 18 nieuwbouwappartementen Botterhof Ridderkerk: project in uitvoering!

18 nieuwbouwappartementen Botterhof Ridderkerk: project in uitvoering!

Op 5 juni j.l. sloeg Wethouder Marco Oosterwijk van de gemeente Ridderkerk samen met Marc Janssen en Joost Eggink van Holtburgh Capital de symbolische eerste paal voor de bouw van 18 nieuwbouwappartementen, Botterhof in Ridderkerk. Het project is daarna in volle vaart vooruit gegaan.

Project in uitvoering!

Momenteel zijn we druk bezig met onze werkzaamheden op het project. De funderingsbekisting is inmiddels geplaatst over een grondoppervlakte van 790 m2. De bekisting heeft een lengte van 454 strekkende meter! Onze timmerlieden zijn vanaf de voorbereiding tot en met de oplevering bij dit project betrokken onder begeleiding van Van Nes vastgoed uit Dordrecht.

Voor de funderingsbekisting maken we gebruik van de IsoBouw Powerkist bekisting. Dit is een driedelige funderingsbekisting met losse bodemplaten en zijwanden, die zijn voorzien van onbreekbare PS-stroken als wapening. 

Mooi en duurzaam project

 Van een locatie waar eerst niets was, zie je nu stukje bij beetje een heel mooi project tot stand komen. We zijn trots dat we deel mogen uitmaken van een dergelijk mooi en duurzaam project.

 

Vergelijkbare berichten