1. Home
  2.  » Diensten – Nieuwbouw

Nieuwbouw

 

Aannemingsbedrijf C. Hoogvliet & zn b.v. is in 1923 opgericht. In de bijna 100 jaar van het bestaan hebben wij ons ontwikkeld tot een allround bouwbedrijf met een speciale affiniteit met bijzondere projecten. Naast nieuwbouw projecten, zoals woningen, kantoren, bedrijfshallen en scholen, houden wij ons bezig met verbouwingen en service- en onderhoudswerken. Een 24-uurs service voor vaste relaties is hier een onderdeel van.

Reducties in ‘Cost of Ownership’

Voor het realiseren van nieuwbouwprojecten, grote verbouwingen of revitalisering van objecten is Hoogvliet bij uitstek een partner die u de zorg uit handen neemt. Onze gekwalificeerde medewerkers en onderaannemers zijn in staat al uw plannen te realiseren. Verder denken we graag mee in duurzame alternatieven waardoor reducties kunnen worden gerealiseerd in de “Cost of Ownership”.

Gemeenschappelijk belang

Door nauwgezette voorbereiding van de werkzaamheden beogen wij om het bouwproces zodanig te organiseren dat overlast voor de betrokkenen en de omgeving tot een noodzakelijk minimum worden gereduceerd. Door slim te plannen zijn ten doel gestelde termijnen altijd goed realiseerbaar, een gemeenschappelijk belang, zo vinden wij.

Duidelijkheid en beslissingen nemen

Het belang van de opdrachtgever staat tijdens een bouwproces of verbouwing voorop. Bij ons geen onduidelijke zaken of open einden, maar duidelijkheid en beslissingen nemen.

Kijk op de pagina projecten voor meer informatie.

Logo Something Blue Bruidsmode