1. Home
  2.  » Diensten – Renovatie

Renovatie

 

Aannemingsbedrijf C. Hoogvliet & zn b.v. is in 1923 opgericht. In de bijna 100 jaar van het bestaan hebben wij ons ontwikkeld tot een allround bouwbedrijf met een speciale affiniteit met bijzondere projecten. Naast nieuwbouw projecten, zoals woningen, kantoren, bedrijfshallen en scholen, houden wij ons bezig met verbouwingen en service- en onderhoudswerken. Een 24-uurs service voor vaste relaties is hier een onderdeel van.

Gedurende reeds 15 jaar werken wij onder andere als onderhoudscontractor voor het Rijksvastgoed Bedrijf (RVB). Hierdoor hebben wij een uitgebreide expertise opgebouwd in het bouwkundig onderhoud. Via Meerjaren Onderhoudsplanningen worden de onderhoudskosten in de tijd gebudgetteerd, zodat beheerders optimaal inzicht krijgen in de kosten voor onderhoud en beheer gedurende een reeks van jaren. 

Sinds juni 2014 zijn wij contractpartner op het gebied van service en onderhoud bij de gemeente Rotterdam. Samen met E-installateur en een W-installateur is Hoogvliet contractpartner en zijn wij een “Total Maintenance contractor” voor bouwkundig, E- en W-onderhoud. Vanuit een sterke organisatie zijn wij een professionele partner voor totaal onderhoud en beheer.

Servicegerichtheid neemt een belangrijke plaats in binnen onze organisatie. Een servicegerichte instelling begint in onze visie bij goed vakmanschap en een positieve werkhouding. Trots zijn op het geleverde werk is een voorwaarde om goede kwaliteit te realiseren.

Logo Something Blue Bruidsmode