1. Home
  2.  » 
  3. Nieuwbouw
  4.  » Hoogste punt nieuwbouw Kindcentrum De Twijn

Hoogste punt nieuwbouw Kindcentrum De Twijn

Feestelijke mijlpaal: hoogste punt

De volgende feestelijk mijlpaal is een feit. Ruim 5 maanden geleden vierden we het heien van de eerste paal. En nu werd de vlag gehezen voor het bereiken van het hoogste punt bij de nieuwbouw van christelijk integraal kindcentrum De Twijn aan de Parallelweg in Alblasserdam. Ilona Dulfer, voorzitter van de raad van toezicht van PIT kinderopvang & onderwijs, heeft hiervoor de vlag in de top gehesen. 

 

Lovende woorden en mooi vooruitzicht

Nadien werden door Ilona Dulfer lovende woorden uitgesproken voor Topos architectuur & bouwkunde, Hoogvliet en Zn. en de onderaannemers.

Het vooruitzicht is februari 2021 als alles volgens plan blijft lopen. Het kindcentrum is een speciaal ontwerp met het ontwikkelrecht en bewegend ontwikkelen als uitgangspunt. Dit zie je straks zowel binnen het gebouw terug, bijvoorbeeld in de vorm van een klimwand en netten, als buiten het gebouw met onder andere een natuurtuin op het dak en een speelleerplein.

Ook is aandacht besteed aan duurzaamheid om het gebouw toekomstbestendig te maken.

Komende periode

Op dit moment is de dakbedekker aan de slag. Daarna zullen de dekvloeren worden gestort en kan de vloerverwarming voor het kinderdagverblijf worden geplaatst. Na de bouwvak gaan we binnen verder. In week 36 staat de inrichting van een zogenaamd proeflokaal op de planning.

Vergelijkbare berichten