1. Home
  2.  » Over ons

Over Hoogvliet

Wij zijn trots op onze vakbekwaamheid en de vakkundige wijze waarop onze medewerkers bij al hun dagelijkse bezigheden deze vakbekwaamheid aan de dag leggen. Onze medewerkers zijn zich ervan bewust dat realisatie van de doelstellingen van Hoogvliet alleen mogelijk zijn door opdrachtgevers de beste service te bieden. Deze op service gerichte benadering is de basis van Hoogvliet’s visie op de zakelijke praktijk.
Aannemingsbedrijf C. Hoogvliet & zn b.v. heeft zich als doel gesteld niet alleen kwalitatief vooruitstrevend te werken, maar in het beleid tevens de zorg voor veiligheid, gezondheid en milieu tot uitdrukking te laten komen.

Een veilige uitvoering van projecten voor zowel eigen medewerkers, medewerkers van derden als omwonenden en passanten heeft hierbij een hoge prioriteit.
Het KVGM-managementsysteem is opgesteld met het doel de organisatie van het bedrijf en de uitvoering van de processen zodanig te managen en continu te verbeteren, dat aan de wensen en eisen van de opdrachtgevers wordt voldaan. Het gedocumenteerd KVGM-systeem is opgezet en gecertificeerd conform de eisen en richtlijnen van de VGM Checklist Aannemers (VCA** , versie 2008/5.1), de NEN-EN ISO 9001:2015 en de NEN-EN-ISO 14001:2015.

MVO

Bewust ondernemerschap is voor ons belangrijk.  Zoals we ons werk doen, zo gaan we ook om met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO): we doen het praktisch en doelmatig.

Vacatures

Bent u op zoek naar een veelzijdige baan, met doorgroei mogelijkheden in een bedrijf met een fijne werksfeer? Kijk dan hier of wij wat aanbieden.

Het laatste nieuws

Waar zijn wij op dit moment mee bezig en wat gebeurt er allemaal binnen Hoogvliet? Klik snel verder en lees er meer over!

 

Privacy

Uw privacy is belangrijk voor ons en daarom willen we u graag informeren over onze herziene privacyverklaring.