1. Home
  2.  » 
  3. Project
  4.  » Botterhof – 18 nieuwbouw appartementen

Botterhof – 18 nieuwbouw appartementen

Naam Project: Botterhof
Looptijd: 2021 – 2022
Status: Afgerond
Aantal appartementen: 18  (2 typen)
Oppervlakte appartement: 70 tot 100 m²
Aantal kamers appartement: 3

Partners: Holtburgh Capital, ADK-Architecten en Van Nes vastgoed

Sfeervol, ruimtelijk en een bijzonder appartementencomplex

In juli hebben alle kopers de sleutels van hun appartement mogen ontvangen.

Een sfeervol, ruimtelijk en bijzonder appartementencomplex, waarbij door verschillende partijen de samenwerking is gezocht al tijdens de plan fase. Het belangrijkste doel van het project is verjonging in de buurt stimuleren door doorstroom van oudere buurtbewoners naar dit bijzondere complex.

Het begon ruim een jaar geleden met het slaan van de symbolische eerste paal door Wethouder Marco Oosterwijk van de gemeente Ridderkerk. Lees hier meer over dit mooie moment in het project.

Enkele uitspraken van betrokkenen

Een uniek schoolvoorbeeld van buurtparticipatie.” Aldus Gert Koppen, voorzitter van Buurtbelang Drievliet. “De buurt was zo goed betrokken bij de voorbereiding dat tegen de omgevingsvergunning geen enkel bezwaarschrift werd ingediend.” 

“Dit project biedt een unieke kans om in de wijk Drievliet en dicht bij het Oosterpark te (blijven) wonen.” aldus een bewoner.

“Het team waarmee we samenwerken, is hecht en staat altijd voor elkaar klaar. Het met elkaar bouwen, het ‘wij’ gevoel. Samen vieren we de successen. Dat groepsgevoel hier, daar zijn we wel trots op. En als er nieuwe collega’s komen die een eigen manier van werken gewend zijn, proberen we juist die kracht te gebruiken en zo in te zetten dat zij ook het ‘wij-gevoel’ van Hoogvliet ervaren.” – Jan (uitvoerder bij Hoogvliet)

 

 

Vergelijkbare berichten