1. Home
  2.  » 
  3. Project
  4.  » Botterhof (18 nieuwbouw appartementen te Ridderkerk)

Botterhof (18 nieuwbouw appartementen te Ridderkerk)

Naam Project: Botterhof
Looptijd: 2021 – 2022
Status: Afgerond
Aantal appartementen: 18  (2 typen)
Oppervlakte appartement: 70 tot 100 m²
Aantal kamers appartement: 3

Partners: Holtburgh Capital, ADK-Architecten en Van Nes vastgoed

Status project Botterhof

In juli hebben alle kopers de sleutels van hun appartement mogen ontvangen. Een moment om naar uit te kijken. 

Het begon ruim een jaar geleden met het slaan van de symbolische eerste paal door Wethouder Marco Oosterwijk van de gemeente Ridderkerk. Lees hier meer over dit mooie moment in het project.

In augustus 2021 werd de funderingsbekisting gelegd.

Enkele uitspraken van betrokkenen

“Een mijlpaal”, aldus Stefan Hoogvliet, Directeur bij C. Hoogvliet & zn b.v. “Na een ruime voorbereiding gaat de bouw nu echt van start. Dit vieren we vandaag met enkele direct betrokkenen. We vinden het een grote eer dat naast Wethouder Marco Oosterwijk ook architect Bertus de Kock (ADK-Architecten),  voorzitter Gert Koppen (Stichting Drievliet) en de toekomstige bewoners hierbij aanwezig zijn. In de zomerzon hebben wij samen het glas geheven op deze heugelijke gebeurtenis.”

“Dit project biedt een unieke kans om in de wijk Drievliet en dicht bij het Oosterpark te (blijven) wonen.” aldus een toekomstige bewoner.

“Het team waarmee we samenwerken, is hecht en staat altijd voor elkaar klaar. Het met elkaar bouwen, het ‘wij’ gevoel. Samen vieren we de successen. Dat groepsgevoel hier, daar zijn we wel trots op. En als er nieuwe collega’s komen die een eigen manier van werken gewend zijn, proberen we juist die kracht te gebruiken en zo in te zetten dat zij ook het ‘wij-gevoel’ van Hoogvliet ervaren.” – Jan (uitvoerder bij Hoogvliet)

 

 

Vergelijkbare berichten