1. Home
  2.  » 
  3. Project
  4.  » Jordens renovatie Experience Center

Jordens renovatie Experience Center

Naam Project: Jordens renovatie Experience Center
Start: mei 2022
Status: In ontwikkeling
Type project: Renovatie showroom naar Experience Center
Locatie: Antoni van Leeuwenhoekstraat, Zwijndrecht

Van showroom naar Experience Center

Specialist in kunststof en aluminium, Jordens Kunststoffen BV uit Zwijndrecht heeft al vaker laten zien dat ze een enorme ambitie hebben. De recente verbouwing van de showroom van het bedrijf tot een gloednieuw ‘Experience Center’ is daar ook een weer een goed voorbeeld van.

“We hebben de opdracht gekregen om de showroom te verbouwen tot een Experience Center”, vertelt de algemene directeur van Hoogvliet, Stefan Hoogvliet. “Alles is gestript tot op het beton en het is opnieuw ontworpen”.

De verbouwing is in mei gestart en het wordt naar verwachting dit jaar ook opgeleverd.

De verbouwing is een omvangrijke klus. De binnenkant is volledig gestript en er zijn al heel wat containers met puin afgevoerd. 

“Ik kan de rest van mijn leven denken: kijk, dat hebben wij gemaakt. Dit Experience Center van de Jordens Kunststoffen BV waar we nu mee bezig zijn is hier een voorbeeld van. Het is zo uniek hier in Zwijndrecht. We helpen nu een bedrijf om hun klanten te laten ervaren waar ze voor staan. We laten het merk zien, voelen, proeven, horen en ruiken aan zijn klanten (binnenkort). Het is bijzonder om betrokken te zijn bij een klus als dit.” – Jan, uitvoerder bij Hoogvliet en Zn.

Bijzonderheden Experience Center

De visgraat vloer is terug van weg geweest! En terecht! Het zorgt voor een ruimtelijk effect als je het patroonvorm helemaal in een ruimte doortrekt. Zoals we dit hebben gedaan bij het Experience Center. 

Vergelijkbare berichten