1. Home
  2.  » 
  3. Project
  4.  » Renovatie en aanbouw – Café DIQUE

Renovatie en aanbouw – Café DIQUE

Naam Project: Café DIQUE
Start: 2022
Status: In ontwikkeling – verwachte oplevering mei 2023
Type project: Renovatie en aanbouw
Locatie: Hofstede de Paradijshoeve te Ridderkerk

Renovatie en aanbouw

Café DIQUE is een nieuwe horecazaak, onderdeel van Hofstede de Paradijshoeve, in het buitengebied van Ridderkerk. Dichtbij de natuur en toch onder de rook van Rotterdam.

Vorig jaar zijn wij gestart met de renovatie en aanbouw van deze mooie unieke locatie. In mei 2023 is de verwachte oplevering en tevens opening van Café DIQUE. Hieronder enkele foto’s van de renovatie / aanbouw.

Bijzonderheden Café DIQUE

Hofstede de Paradijshoeve is een oude boerderij die zijn oorsprong kent in de 17e eeuw en bevindt zich op een unieke locatie, het is een groene enclave in verstedelijkt gebied van de Randstad.

Vanwege de ontwikkeling van het Deltanatuurgebied, in 2010, kreeg de agrarische grond van de hoeve een andere bestemming. Door deze ontwikkeling moest er een nieuwe invulling aan het bedrijf worden gegeven. De oude boerenschuur die vrijkwam, werd omgebouwd tot een evenementenlocatie. En Café DIQUE is de nieuwe aanwinst die vanaf mei 2023 open zal gaan voor een lekker kopje koffie, een heerlijke lunch of een borrel op het terras.

Vergelijkbare berichten