1. Home
  2.  » 
  3. Nieuwbouw
  4.  » Start bouw 18 nieuwbouwappartementen Botterhof in Ridderkerk

Start bouw 18 nieuwbouwappartementen Botterhof in Ridderkerk

Wethouder Marco Oosterwijk sloeg de eerste paal voor Botterhof

De bouw van Botterhof in Ridderkerk is gestart. Wethouder Marco Oosterwijk van de gemeente Ridderkerk sloeg daarvoor op 5 juni de symbolische eerste paal samen met Marc Janssen en Joost Eggink van Holtburgh Capital. Met deze handeling gaven zij het startsein voor de eerste fase van de eerste 18 nieuwbouwappartementen die C. Hoogvliet & zn b.v. gaat realiseren.

Een mijlpaal

“Een mijlpaal”, aldus Stefan Hoogvliet, Directeur bij C. Hoogvliet & zn b.v. “Na een ruime voorbereiding gaat de bouw nu echt van start. Dit vieren we vandaag met enkele direct betrokkenen. We vinden het een grote eer dat naast Wethouder Marco Oosterwijk ook architect Bertus de Kock (ADK-Architecten),  voorzitter Gert Koppen (Stichting Drievliet) en de toekomstige bewoners hierbij aanwezig zijn. In de zomerzon hebben wij samen het glas geheven op deze heugelijke gebeurtenis.”

Unieke kans

“Dit project biedt een unieke kans om in de wijk Drievliet en dicht bij het Oosterpark te (blijven) wonen.” aldus een toekomstige bewoner.

Duurzame materialen

Gerko van Nes van Van Nes vastgoed uit Dordrecht begeleid deze ontwikkeling van A tot Z. Dit nieuwbouw project Botterhof bestaat uit 3 geschakelde bouwvolumes van twee verdiepingen. Door de open opzet en het gebruik van duurzame materialen oogt het plan warm, luchtig en vriendelijk. De prefabricage en bouw van dit duurzame houtbouwconcept wordt uitgevoerd door Hoogvliet. Botterhof wordt in de zomer van 2022 opgeleverd.

 

Vergelijkbare berichten