Neem contact op        078-6100966            info@hoogvlietzwijndrecht.nl

  1. Home
  2.  » 
  3. Vacature
  4.  » Wij zoeken jou!

Wij zoeken jou!

Hoogvliet is altijd op zoek naar mensen met vakkennis. Hoogvliet biedt een goede werksfeer met professionals die er voor elkaar en de klant staan. Er is een hoge loyaliteit, zowel aan de kant van onze klanten als aan de kant van onze medewerkers.
Hoogvliet heeft een uitgebreid dienstenpallet van nieuwbouw en verbouw tot renovatie, restauratie en onderhoud.  

Ben je op zoek naar een veelzijdige baan, met doorgroei mogelijkheden in een bedrijf met een fijne werksfeer?

Vacature Bouwkundig Calculator / Werkvoorbereider

Ben jij de Bouwkundig Calculator die nieuwbouw , verbouw- en renovatieprojecten tot achter de komma weet te calculeren? Sta jij iedere opdrachtgever netjes te woord en is de bouw helemaal jouw ding en lijkt het jou zo interessant dat jij de commitment hebt om het karakter van Hoogvliet en ZN bv uit te dragen? Dan pas jij in ons team!

Hoogvliet Zwijndrecht is op zoek naar iemand calculaties voor nieuwbouw klussen, zakelijk en groot vastgoed in de omgeving Rotterdam maakt, Ontwerpoverleggen met opdrachtgevers succesvol afrond en meedenkt over strategische inkoopwegen.

Vacature Allround Onderhoudstimmerman (M/V)

Ben jij Allround Onderhoudstimmerman en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou voor onze Service- en Onderhoudsafdeling.

 

Over Hoogvliet en Zn B.V.

Hoogvliet is een familiebedrijf met korte lijnen die zich over 3 jaar koninklijk mag onderscheiden. Wij gaan al zo lang mee dankzij loyaliteit en onze drive om snel te schakelen en we zijn transparant in ons doel en onze visie. Ons bedrijf groeit en is continu in beweging. Als je wilt werken, groeien en leren in de enerverende wereld van nieuwbouw en onderhoudsbranche dan ben je bij Hoogvliet aan het goede adres. Wij hechten veel waarde aan de ontwikkeling en het welzijn van onze mensen en bieden je daarom veel ruimte om je te kunnen blijven ontplooien.

    Meer weten?

    Bel direct en vraag naar Stefan Hoogvliet, mail je CV naar info@hoogvlietzwijndrecht.nl

    Vergelijkbare berichten